Biografi Nabila Ayu-chan JKT48 dalam bahasa sunda



Nami lengkap Nabilah Ratna Ayu Azalia, nu hartosna istri nu pinter, ciga permata sareng geulis ciga kembang. Bobor kaping 11 November1999. Yuswana nembe 12 taun. Golongan Darah B. Hobina nyanyi, dance, basket, renang. De Nabila teh resep ka Doraemon. Ayena the nembe kelas 6 SD. Di sakolana resep ka pelajaran IPA, kesenian, agama, sareng Bahasa Inggris. Hobina baca buku manajemen ameh janten pengusaha anu sukses. De Nabila teh resep kanu tuangeun nu lada-lada, upami tuangeunna teu aya ladaan de Nabila sok alim emam. Lagu nu dipikaresepna nyaeta kokoro.

0 komentar:

About

AYO IKUTAN INVESTASI MUDAH, HEMAT DAN MURAH

bisnis
Copyright © 2013 Setinggi Langit and Blogger Templates - Anime OST.